Diensten Interim

Interim

Wij bieden talenten een eerste kans en kennismaking op de arbeidsmarkt en onderzoeken of een switch naar de gemeentelijke markt tot de mogelijkheden behoort.

Jij bent opgeleid op HBO en/of WO niveau, op het gebied van financiën, juridisch of HRM.

Bijvoorbeeld: Bestuurskunde, Bedrijfswetenschappen, Economie of Rechten.

De voordelen voor u op een rij:

Tijdelijke capaciteitsproblemen worden snel opgelost

Hoog opgeleid en talentvolle starters/young professionals/Mid career

Scherp geprijsd

Aandacht voor begeleiding tijdens de opdracht

Wij leveren binnen 48 uur passende kandidaten

Diensten Interim 425x284

Detavast

Uw eerste kennismaking met het talent, zonder direct alle verplichtingen van een vaste kracht. De aandacht is volledig gericht op het werk, het leren kennen van elkaars toegevoegde waarde en is er daadwerkelijk sprake van een match!

Divers Talent biedt professionals in de verschillende leeftijdscategorieën voor de periode van zes maanden de gelegenheid om zich aan de organisatie te laten zien. Gedurende het half jaar volgen wij nauwlettend de ontwikkeling en houden wij vinger aan de pols. Indien jij dat als professional prettig vindt, dan zetten wij de begeleiding voort, samen met een van onze experts op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke groei.

De voordelen voor u op een rij:

Diensten detavast 425x284

Focus op aandacht en kennismaking met de professional(s)

Geen administratieve verplichtingen

Zes maanden proefperiode en daarna kosteloze overname

Geen wervingsinspanning en onnodige kosten

Extra begeleiding voor de professional vanuit Divers Talent

Diesnten Detavast
Diensten WS

Werving & selectie

Uiteraard kunnen we ook helpen bij het vinden van een jonge, talentvolle, nieuwe collega voor jouw gemeentelijke organisatie.

Op zoek naar de geschikte kandidaat voor een vacante functie?

Divers Talent biedt je snelle en doelgerichte werving- en selectietrajecten van hoogopgeleide professionals. Denk onder meer aan professionals met expertises in Finance, HR, projectmanagement en juridische zaken.

Onze werkwijze in het kort

Om je zo efficiënt mogelijk passende kandidaten te kunnen bieden, investeren we tijd in het leren kennen van je organisatie, cultuur en het gewenste functieprofiel.

Na het werven en selecteren van relevante kandidaten, presenteren we een shortlist van meest geschikte professionals. We streven diversiteit na en bieden kandidaten vanuit uiteenlopende invalshoeken.

Out of the box

De huidige arbeidsmarkt leidt ertoe om buiten de gebaande paden te kijken. Het matchen gaat om het aansluiten van competenties, werk-en levenservaring die passen bij de organisatie.

Het kan effectief zijn iemand aan te nemen buiten je eigen branche. Het brengt nieuwe kennis, inzichten en methodieken in je organisatie. Alles is gericht op het succesvol matchen van de kandidaat én de gemeentelijke organisatie. Dit vraagt een open blik, van zowel kandidaat als opdrachtgever.

Open staan voor het talent en wij begeleiden je er graag bij!

De investering

De werving & selectietrajecten doen wij op no cure no pay basis, bij een exclusieve opdrachtverstrekking. In het andere geval brengen wij u een startfee in rekening.

Heeft u andere wensen, uiteindelijk blijft het vinden van een nieuwe medewerker, altijd maatwerk.

We gaan graag in gesprek!

WS 425x284